2022. sze 01.

Szinopszis a Last Night, Egy férj és feleség története csupa intrika

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Szinopszis a Last Night, Egy férj és feleség története csupa intrika

 A Last Night egy amerikai romantikus dráma, amely a Catchplay+-on tekinthető meg. Massy Tadjedin művének főszereplője Keira Knightley, Sam Worthington és Eva Mendes. A 2010-ben bemutatott film egy férjről és feleségről, Joannáról és Reedről szól, akik egy New York-i lakásban osztoznak.

 

last_night.JPG

 

Joanna író, Reed pedig kereskedelmi ingatlanügynökként dolgozik. Egy Reed barátaival tartott buli során Joanna észreveszi, hogy férje Laura Nunezzel, egy vonzó munkatársával tölti az idejét. Joanna azon tűnődött, miért nem említették a nevét Laura előtt, amíg meg nem gyanította, hogy Reed viszonyt folytatott vele.

Olvassa el még: Áttekintés Where the Crawdads Sing (2022)

Otthon Joanna szembesül a problémával Reeddel, bár éjszaka kibékülnek. Másnap Reed üzleti útra ment a barátaival, köztük Laurával Philadelphiába. Eközben Joanna otthon maradt, hogy egy regényen dolgozzon.

Aznap Joanna Alexszel és két barátjával elment egy bárba anélkül, hogy Reed tudta volna. Joanna korábbi kapcsolatáról és Reeddel kötött házasságáról beszélnek. Nem úgy tűnt, mintha eltelt volna az idő, Alex és Joanna visszatértek Andy lakásába, hogy megbeszéljék múltbeli szerelmi történetüket.

Olvassa el még: Áttekintés Into the Deep (2022)

Az estét az ágyban bújva töltötték, mielőtt másnap elhagyták New Yorkot. Joanna még mindig érzelmeket táplál a volt szeretője iránt? És milyen volt Reed kapcsolata Laurával? Keresse meg a választ a Last Night című filmben, amelyet a Catchplay+-on nézhet meg.

A Little Q szinopszisa: Egy vakvezető kutya és konfliktusos gazdája története

 

A Little Q egy hongkongi film, amelyet 2019-ben mutattak be, és most megtekintheti a Disney+-on. A filmet Wing-Cheong Law rendezte és Susan Chan írta. A Little Q című film főszereplői Simon Yam, Gigi Leung és Him Law. Olvassa el még: Szinopszis Alex Cross, Az utolsó küldetés a kis Q gyilkosának feltárására Li Baoting, egy híres cukrász történetét meséli el, aki meglátogat néhány barátot, Lu Yong'an állatorvost és feleségét, Liao Bishant süteményre és vacsorára.

Li Baoting elkeseredett mindent átható vaksága miatt, de egy vita során véletlenül megment egy kiskutyát a szemetesben. A Little Q nevű kiskutyát a hongkongi vakvezetőkutya egyesület szülői programjának adományozták, ahol 18 hónapig a család nevelte, mielőtt megbízást kapott.

Olvassa el még: Áttekintés Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet (2022)

A család lánya, Chen Zhiqiao dühös volt, amikor Little Q-t visszakapták, és könyörgött a szüleinek, hogy hagyják abba, de hiába. A kis Q-t Li Baotinghoz osztották be, aki most már teljesen vak volt, és önsajnálatosabb is volt, bánatát borra fojtva. Kidobta a Little Q-t az esőben, és az egyesületi tréner, Simon mindent megtett annak érdekében, hogy Li Baoting elfogadja Little Q-t, mielőtt maga a kutya elutasította volna. Kíváncsi vagy a folytatásra? Keresse meg a választ a Disney+-on elérhető Little Q Movie-ban.

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás Filmszemle Reviews film