2022. sze 05.

Cynthia Addai-Robinson csodatörténet A The Lord of the Rings: The Rings of Power

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Cynthia Addai-Robinson csodatörténet A The Lord of the Rings: The Rings of Power

Cynthia Addai-Robinson mesél arról a varázslatról, amelyet a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című sorozat forgatása közben tapasztalt meg. Az előzménysorozatban Numenor Miriel királynőt alakította, akit a Tolkien-mitológiában Tar-Mirielként is ismernek.

 

 

Elmondta, hogy a Ring of Power című filmet ilyen nagy léptékben hozták létre, mind a stábnak szánt díszlet táján, mind pedig a szereposztásban. "De ami lenyűgözött, az az volt, hogy voltak kisebb léptékű pillanatok, amelyek ismerősnek tűntek, és olyan érzést keltettek bennem, mintha nem egy nagy produkcióban szerepelnék, ami néha ijesztő" - mondta Cynthia Addai-Robinson.

 

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat szinopszisa


"Vannak színészek, akik kapcsolatba kerülnek más szereplőkkel, megpróbálnak történeteket mesélni és kapcsolatokat mutatni. Amikor meglepett a projekt nagysága, másokkal is tudtunk kapcsolatokat teremteni. Szóval különleges érzés volt."

"Itt történt (Rings of Power), valami varázslatos, valódinak és emberinek érzett" - mondta. Cynthia Addai-Robinson mint Míriel régens királynő a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűiben (2022).

Mindez – mondta Cynthia Addai-Robinson – annyira lenyűgözött, mert azután történt, hogy a Covid-19 világjárvány miatt mindent lezártak. Amint a gyártás elkezdődött, ő és minden érintett azonnal szembesült egy ilyen grandiózus produkcióval.

Olvassa el még: Áttekintés Utvandrerne (2021)

"Azt csinálhatom, amit szeretek, színészkedhetek, a legjobb, intelligens és érdekes emberekkel dolgozhatok. Nagyon szerencsésnek érzem magam, és boldog vagyok, hogy vannak olyan pillanatok, amikor minden nap megtörténik a varázslat" - mondta.

Ugyanezt közvetítette Charlie Vickers is, aki Halbrandot alakította A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűiben. Úgy véli, a forgatás élménye és a sorozatra való felkészülés az összes szereplőre hatással van.

"Azt hiszem, az új-zélandi tapasztalatok ebben a sorozatban mindannyiunkra hatással voltak. Nagyon mély élmény volt, olyan melegen fogadott minket ez az ország, de ugyanakkor kihívásokkal is szembesültünk. Egyszerűen hihetetlen volt" - mondta Charlie Vickers.

Olvassa el még: Áttekintés After ever happy (2022)

"Valóban alakította az életszemléletemet. 2019 eleje óta az életem része, tehát körülbelül három éve." Tyroe Muhafidin, a The Rings of Power indonéz származású színésze Halbrand egy titokzatos karakter, aki a The Rings of Power második epizódjában tűnik fel. Ő egy ember, aki túlélte a hajótörést, és új kezdetet keres. A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi egy előzménysorozat, amely több ezer évvel a Gyűrűk Ura univerzum kezdete előtt játszódik.

A történet akkor kezdődik, amikor a brutális háború véget ér, és mindenki azt hiszi, hogy elkezdődik a béke ideje, Szauron és orkjai pedig eltűnnek. Galadriel (Morfydd Clark) azonban soha nem hitte el, hogy a fenyegetés elmúlt, ezért évekig vadászott Szauronra.

Így a Rings of Power visszarepíti a közönséget abba a korba, amikor a nagy hatalom kifejlődött, birodalmak emelkedtek és buktak, reménykedtek a bizonytalanság közepette, és Tolkien egyik legnagyobb ellensége azzal fenyeget, hogy az egész világot sötétség borítja. A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat premierje szeptember 2-án a Prime Videón.

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás Filmszemle Szinopszis Reviews film