2022. sze 05.

Robert Aramayo fiatal Elrondnak vallja magát a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozatban

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Robert Aramayo fiatal Elrondnak vallja magát a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozatban

 Robert Aramayo színész bízik abban, hogy a fiatal Elrondot alakítja A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi legújabb részében. A karakter később a Gyűrűk Ura, Rivendell ura című film egyik kulcsfigurája lesz, akit Hugo Weaving alakít. "Arra koncentráltam, hogy megformáljam ezt a karaktert, egy elfet, aki nagyon fiatal volt, és nagyon jóval az Elrond Tanácsa előtt" - mondta Robert Aramayo.

 

Robert Aramayo (@RobertAramayo) / Twitter

 

"Ő (az ifjú Elrond) valóban az elején volt mindannak, ami miatt azzá az Elronddá vált, akit a könyvekben ismerünk. Nagyon izgalmas lehetőség volt őt eljátszani, és egy nagyon egyedi fiatal lényként látni."

Ebből az alkalomból csodálatát fejezte ki Hugo Weaving iránt is, aki Elrond karakterét alakítja a Gyűrűk Ura teljes filmfranchise-ban, kezdve a Gyűrűk Szövetsége (2001), A két torony (2002) és A visszatérő a király (2003).

Olvassa el még: Áttekintés Olsenbanden - siste skrik (2022)

„Nem, nem én tettem” – válaszolta Robert Aramayo arra a kérdésre, hogy van-e lehetősége megvitatni Hugo Weavinggel, hogy eljátssza-e az ifjú Elrondot. "Bárcsak megtehetném, csodálom Hugo Weavinget. Nagyon rendkívüli színész" - mondta.

Elrond a jól ismert tündék sorából származik, köztük apja Eärendil, aki segített legyőzni Morgothot az első korszakban, és testvére, Elros, aki Numenor első királya volt.

A The Rings of Power elején az ifjú Elrondnak kevés teljesítménye van, de annyi családi örökséget kell viselnie, amelyek közül az egyik az, amikor ő és Elros az elf és az emberi örökség közötti választás előtt állnak. Emellett Noldor Gil-Galad legfelsőbb király (Benjamin Walker) fogja mentorálni, és még nem vezető.

Olvassa el még: Áttekintés Si ingenting (2022)

"Nehéz kapcsolata volt az apjával. Az apja megmentette a világot, így az anyja is. Testvére, Elros Numenor királya. Ennyi nyomás nehezedik az ifjú Elrondra" – mondta a Variety egy ideje. A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi egy előzménysorozat, amely több ezer évvel a Gyűrűk Ura univerzum kezdete előtt játszódik.

A történet egy olyan korszakba repíti vissza a közönséget, amikor nagyhatalmak kovácsolódtak, birodalmak emelkedtek és buktak, váratlan hősöket próbára tettek, a remény bizonytalansággal szembesült, és Tolkien egyik legnagyobb ellensége azzal fenyegetett, hogy az egész világot sötétség borítja. A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat premierje szeptember 2-án a Prime Videón.

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás Filmszemle Szinopszis Reviews film