2022. sze 10.

Kaley Cuoco belemegy a múltba Találkozz Pete Davidsonnal a „Meet Cute” különleges küldetésben

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Kaley Cuoco belemegy a múltba Találkozz Pete Davidsonnal a „Meet Cute” különleges küldetésben

 Pete Davidson ismét szórakoztatja majd a nézőket Peacock legújabb romantikus vígjátékában, a "Meet Cute" című filmben. A film első előzetese csütörtökön (09. 08.) jelent meg, Pete Davidsonnal Kaley Cuocóval szemben.

Kaley Cuoco, Pete Davidson 'Meet Cute' in Peacock Time Travel Rom-Com |  TVLine

A romantikus vígjáték első előzetesében Cuoco és Davidson játsszák Sheilát és Garyt, akik kevésbé romantikus körülmények között az első találkozásuk estéjén egymásba szeretnek. Eleinte a kettő nem tűnt tökéletesebbnek egymásnak, ugyanazt az italt rendelték és ugyanúgy szurkoltak.

Olvassa el még: After: Ever Happy (2022)

Úgy tűnik, azonnal eltalálják. Sőt, mintha már ismerték volna egymást, pedig még soha nem találkoztak. De kiderül, hogy varázslatos randevújuk egyáltalán nem a sors volt. Végül is Sheila visszautazott arra az éjszakára, amikor az időgépben találkoztak, a film szinopszisa szerint.

"Az egész hetet veled töltöttem ma este egymás után hétszer" - vallja be Sheila Garynek az előzetesben, miután elárulta, hogy a jövőből jött. Sheila Gary múltjába utazik, hogy tökéletes férfivá varázsolja a szinopszis szerint.

Olvassa el még: After 4: Ever Happy (2022)

"Csak néhány dolgon akartam változtatni, hogy tökéletesebb legyél" - mondja Sheila az előzetesben. – Ez soha nem történt meg az öreg Garyvel.

A ketten aztán veszekedni kezdenek, amikor Gary megkérdezi, mit szeretne Sheila megváltoztatni rajta. Úgy tűnik, Gary nem ért egyet Sheila hozzáállásával, amely szerinte önkényes. "Ez nem a tiéd, Sheila" - mondja az előzetesben.

Olvassa el még: After: Ever Happy (2022) hele 

Eközben a „Meet Cute” forgatási folyamata 2021 augusztusában befejeződött. A "Meet Cute" premierje szeptember 21-én lesz a Peacock streaming szolgáltatásban.

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás Filmszemle Szinopszis Reviews film