2022. aug 29.

A Universal Pictures NOPE legújabb horrorfilmjének szinopszisa

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
A Universal Pictures NOPE legújabb horrorfilmjének szinopszisa

 A Nope a Universal Pictures legújabb horrorfilmje, amely 2022. augusztus 17-én kerül a mozikba. A horror műfajban tapasztalt rendező hideg kezeiből készült Nope minőségében és sikerében nem kell kételkednünk ahhoz, hogy megborzongjunk, ha később nézzük. Nem, egy sci-fi horrorfilm, amelyet az Oscar-díjas Jordan Peele írt, rendezett és gyártott.

titta_nope_2022_filmer_hel_film_gratis_titta_p_n_tet_svenska.jpg

 

Nem szinopszis

 

Édesapjuk titokzatos halála után Emerald Haywood (Keke Palmer) és Ottis James (Daniel Kaluuya) újra találkoznak családi farmukon egy távoli kaliforniai faluban.

A farmon való tartózkodásuk alatt Emerald és Ottis egy titokzatos jelenségnek lehet szemtanúi, amely hatással van az emberek és állatok viselkedésére. A falut hirtelen titokzatos sötét felhők borították, amit hatalmas vihar és áramszünet követett.

Smaragd és Ottis megpróbálnak bizonyítékot szerezni az ufók létezésére, például az égen megjelenő óriási felhőket, mert úgy vélik, hogy az apja halálának rejtélyéhez kapcsolódik. Segítséget kapnak Angel Torres műszaki eladótól (Brandon Perea) és Antlers Holst (Michael Wincott) dokumentumfilmtől.

NOPE Pemain játékos

 

A Nope (2022) játékosainak sorába Jordan Peele visszahozta Daniel Kaluuyát, a Get Out (2017) című filmjének főszereplőjét. Peele Palmert is beszervezte, aki Kaluuya húgát alakította.

Steven Yeun a Burning and Minari című filmből vélhetően játssza Ricky Park karakterét, egy vidámpark tulajdonosát, aki kihasználja a filmben előforduló természetfeletti jelenségeket.

A Nope-ban szerepel még Brandon Perea, Michael Wincott, Wrenn Schmidt, Keith David, Donna Mills, Barbie Ferreira, Eddie Jemison, Oz Perkins, Devon Graye, Terry Notary, Andrew Patrick Ralston és Jennifer Lafleur.

Okok nézni NOPE

 

Tekintse meg a stábot és a produkciós csapatot a színfalak mögött. A filmrendező, Jordan Peele legutóbb az Us and Get Out című filmet rendezte. Mindkét film pozitív kritikát kapott a kritikusoktól, a Get Out Oscar-díjat kapott a legjobb eredeti forgatókönyvért.

Olvassa el még: Review Där kräftorna sjunger (2022)

A Nope-ot Amerikában sugározták, és több mint 100 millió USD bevételt hozott. A film dicséretben részesült eredetiségéért, ambícióiért, teljesítményéért, operatőri munkáiért és rendezéséért, bár a forgatókönyv vitát váltott ki a kritikusok körében.

A Nope felállása egy másik ok, amiért ezt a filmet kötelező megnézni. Daniel Kaluuya játékát azzal ismerték el, hogy Oscar-díjra jelölték. Keke Palmer és Steven Yeun is megkérdőjelezhetetlen. Tehát nincs okod kihagyni a Nope-ot, különösen, ha a horror és a science fiction műfajok rajongója vagy.

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás Filmszemle Reviews film