2022. sze 11.

Ben Affleck és Jennifer Lopez végre összeházasodtak Las Vegasban

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Ben Affleck és Jennifer Lopez végre összeházasodtak Las Vegasban

Az örömhír a hollywoodi pártól, Ben Afflecktől és Jennifer Lopeztől érkezett, akik hivatalosan is házasok. Az egyesült államokbeli nevadai Clark megyében online regisztrált hivatalos házassági anyakönyvi kivonat információi alapján a második házasságot szombaton (2022.07.16.) adták be.

4 Kisah Menarik dari Pernikahan Jennifer Lopez dan Ben Affleck Halaman all  - Kompas.com

A feljegyzésben kettejük valódi neve szerepelt, mégpedig Bemanin Geza Affleck és Jennifer Lynn Lopez. A feljegyzésből az is kiderült, hogy Jennifer Lopez az Affleck nevet vette fel hivatalosan vezetéknevének.

Ráadásul a házasságról szóló hírt Jennifer Lopez is megerősítette az On the Jlo vasárnap megjelent hírlevelében. "Megcsináltuk!" dai Jennifer Lopez rövid felirata a fekete-fehér fotón, ahol egy csokor virágot tart, Ben Affleck pedig megcsókolja.

Olvassa el még: Áttekintés One Piece Film: Red (2022)

A Variety oldaláról idézve Lopez kijelentette, hogy ketten Vegasba repültek, hogy sorba álljanak az engedélyért. Nemcsak, de azt is elmagyarázta, hogy majdnem lemondták, hogy éjfél előtt elmenjenek a Little White Wedding Templomba.

"Várj ki elég sokáig, és talán megtalálod életed legjobb pillanatait, amikor délelőtt 12.30-kor Las Vegason keresztül vezetsz a szerelem alagútjában, a gyerekekkel és azokkal az emberekkel, akikkel életed hátralévő részét le fogod tölteni. A szerelem nagyszerű dolog, talán a legjobb, és megéri várni” – zárta hírlevelében.

Köztudott, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez 2022 áprilisában eljegyzési eseményt tartottak. Az eljegyzésük hírét Jennifer Lopez közvetlenül jelentette be a hivatalos honlapján megosztott videón keresztül.

Jennifer Lopezt Ben Affleck javasolta egy 8,5 karátos zöld gyémántgyűrűvel, amelyről azt mondják, hogy ritka drágakő. Maga az ár is fantasztikusnak számít, ami az egyik legdrágább eljegyzési gyűrűnek nevezett 143 milliárd rúpiának felel meg.

Mindeközben, amikor az esküvő volt, Jennifer Lopez elegánsan nézett ki fehér menyasszonyi ruhában. A ruhát régi iskolai ruhaként emlegetik, amelyet a forgatáskor viselt.

Olvassa el még: Áttekintés Jan Žižka (2022) 

"Évek óta van ruhám, megtartom, mindig megtartom, és most az esküvőm napján használom" - mondta a kamera előtt a hollywoodi sztár, akit JLo-nak hívnak.

A filmben kétszer is feltűnt ruha korát két évtizedre becsülik. Ezen kívül van egy fotó is, amelyen Jennifer Lopez egy másik fehér ruhát visel az esküvőn.

Ez a második fehér ruha szexisebb kinézetű a válltól eltérő ujjakkal, amelyről kiderült, hogy Zuhair Murad tervezte. A házasságkötés után JLo a nevét Jennifer Affleckre változtatta.

Ez akkor is nyilvánvaló volt, amikor JLo új nevével aláírta a hírlevelet. Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának híre boldoggá teszi a rajongókat és támogatást nyújt.

Szólj hozzá

news entertainment