2022. aug 26.

A "Black Adam" színész elmagyarázza Hawkman sorsát a DCEU jövőjében

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
A "Black Adam" színész elmagyarázza Hawkman sorsát a DCEU jövőjében

 A "Black Adam" a DCEU filmje lesz, Dwayne Johnsonnal a főszerepben. A filmben újra feltűnik a bosszúálló harcos Johnson, miután 5000 évvel ezelőtt jogtalanul bebörtönözték, mellette pedig az Amerikai Igazságügyi Társaság (JSA) is bemutatkozik moziban.

hawkman.jpg

A Black Adam JSA megerősített tagjai közé tartozik az Atom Smasher Noah Centineo, a Doctor Fate Pierce Brosnan, a Quintessa Swindell ciklon, valamint Aldis Hodge a JSA vezetőjeként, Carter Hallként, más néven Hawkmanként, régészként és egy egyiptomi herceg reinkarnálódott változataként jelenik meg.

Olvassa el még: Filmszemle Párty Hárder: Summer Massacre (2022) Celý Film

Hawkman Hodge egy titokzatos figura, akinek a célja nem teljesen meghatározott. A 2022-es San Diego-i Comic-Conon azonban az új Black Adam előzetese végre akcióban mutatja be a szuperhőst, kiemelve a repülés erejét, amelyet fémszárnyaiból nyert.

A Slash Film jelentése szerint Hodge a DCEU-n is megvitatta Hawkman jövőjét a Black Adam 2022-es SDCC paneljén. Hawkman képregényes történetére gondolva, Hodge rámutat, hogy a karakter számára rengeteg felfedeznivaló van, különösen, ha a szuperhős a JSA és a Justice League része.

"Hawkmannel kapcsolatban tudni fogod, ha megnézed a képregénysorozat kronológiáját, hogy megvan a Justice Society" - mondta. "Egy kicsit még az Justice League-be is bekerülsz, aztán van egy önálló Hawkman képregényed, és annyi gazdag történelem van benne."

Olvassa el még: Filmszemle Thor: Láska jako hrom (2022) Celý Film

"A háttere, az átka, a Hawkgirl-lel kapcsolatos története, annyi minden megtölthet egy önálló filmet, kevés az önálló film!" ő folytatta. – Bárcsak felfedezhetnénk.

Ahogy Johnson maga is bevallotta egy nemrégiben adott interjúban, Black Adam célja egy nagyobb franchise létrehozása, ahol minden szuperhős reflektorfénybe kerül. Az olyan karakterek, mint Hawkman, hatalmas mitológiával rendelkeznek, amelyet egyetlen filmben sem lehet leírni.

(hét/zodi)

Szólj hozzá

film Szórakozás Filmszemle Reviews film