2022. aug 26.

Dwayne Johnson debütál a DC-ben a hősök sora ellen a "Black Adam" első előzetesében

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Dwayne Johnson debütál a DC-ben a hősök sora ellen a "Black Adam" első előzetesében

Végre megjelent a "Black Adam" régóta várt első előzetese. A trailerben a főszereplő, akit Dwayne Johnson, azaz The Rock alakít, a JSA-tagokkal néz szembe Black Adamként.

black_adam.JPG

Az elmúlt hónapok során megosztott képsorok, kedvcsináló klipek és poszterek alapján kétségtelen, hogy ez a film egy rúgás lesz, de ez a trailer valóban azt bizonyítja, hogy Johnson viseli a súlyos csapásokat a rajongóival. kedvenc antihős.

Olvassa el még: Felülvizsgálat Hádkovi (2022)

A JSA debütált az ezüstvásznon, Aldis Hodge a hős Hawkman, Pierce Brosnan pedig a barátságos ezüstróka, Dr. Fate, Quintessa Swindell és Noah Centineo pedig a Justice Society, a Cyclone és az Atom Smasher fiatalabb tagjaiként.

A trailer átfogóbb képet ad arról, hogy mit kínál az utolsó előzetes, így a rajongók teljes pompájában láthatják Hodge-ot, mint Hawkman alteregóját a Carter Hallból, és közelebbről is megnézhetik, hogyan működik a JSA csapatként.

Olvassa el még: Felülvizsgálat Velká premiéra (2022)

Sarah Shahit is megválasztották Adrianna Tomaz szerepére, akit Fekete Ádám szeret a képregényekben, valamint egy nőt, aki olyan hatalmat kapott, amely lehetővé teszi számára, hogy irányítsa a természet erőit. James Cusati-Moyer és Marwan Kenzari is feltűnik a Fekete Ádámban jelenleg ismeretlen szerepekben.

A "Fekete Ádámot" Adam Sztykiel, Rory Haines és Sohrab Noshirvani írta, a rendező pedig Jaume-Collet Serra, aki Johnsonnal dolgozott a Dzsungel körút című Disney-filmjén. A főszerep mellett Johnson ügyvezető producerként is dolgozott a filmben Walter Hamada, Eric McLeod és Scott Sheldon mellett.

Olvassa el még: Felülvizsgálat  DC Liga supermazlíčků (2022) Celý Film

A rajongók ezúttal Serra „Fekete Ádám”-ját várhatják, mint a családbarát Disney-klasszikusnál sokkal aljasabb adaptációt. Folytatva annak elmagyarázását, hogy a világnak több emberre van szüksége a fekete és a fehér közötti szürke területen, úgy tűnik, hogy Black Adam Johnson itt van. A "Black Adam" október 21-én jelenik meg.

Szólj hozzá

entertainment Szórakozás Filmszemle Reviews film