2022. sze 04.

One Piece Spoiler 1058, Straw Hat Crew új Bounty Value-Cross Guild tények

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
One Piece Spoiler 1058, Straw Hat Crew új Bounty Value-Cross Guild tények

A One Piece 1058 spoilerek körvonalazzák a szalmakalapos kalózok kalandjainak folytatását. Nézze meg a One Piece 1058 spoilert, valamint a megjelenési ütemtervet és az alábbi linket. Az 1057. fejezet végén azt mondták, hogy Oda Sensei hivatalosan lezárta a Wano Country ívet. Momonosuke, Kinemon és Yamato búcsút vett Luffytól és a szalmakalapos legénységtől.

 

_one_piece_red_2022.JPG

 

Luffy ezután odaadta csoportja zászlaját, és kérte, hogy helyezzék el Wano területére. Ezt a zászlót Momonosuke elfogadta. Aztán Momonosuke elgondolkodott, hova helyezze el a zászlót, amelyet Luffy adott neki.

One Piece 1058 Spoiler

 

A legújabb One Piece 1058 spoiler azt állítja, hogy a Straw Hat legénységének összdíjazása meghaladja a Gol D. Rogert. Ezen kívül vannak különféle dolgok, amelyek megtévesztik az olvasókat.

Olvassa el még: Áttekintés After 4: Για Πάντα Μαζί (2022)

A HitLava elindításával Luffy és a szalmakalapos kalózok folytatták kalandjukat és elhagyták Wanót. Másrészt Luffy Wanót a területévé tette.

Az egészen meglepő volt, hogy Yamato úgy döntött, nem csatlakozik Luffyhoz. Bár az 1057. fejezet végén Yamato nagyon eltökéltnek tűnik, hogy csatlakozzon a szalmakalapos kalózokhoz. Inkább Wanoban van.

Egy másik érdekes dolog, ami megjelenik a One Piece 1058-ban, a Straw Hat Pirates új fejpénzértéke. A szalmakalapos kalózok teljes legénysége jelentősen megnőtt, még akkor is, ha együttesen meg fogja haladni a Gol D Roger által birtokolt legmagasabb jutalomértéket.

Ráadásul a One Piece 1058-ban a rajongók Mihawk és Buggy jutalmait is ismerik, miután 22 évig rejtélyek voltak. Még meglepőbb, hogy Buggy a legnagyobb jutalomugrással rendelkező karakter.

Olvassa el még: Áttekintés One Piece Film: Red (2022)

A One Piece 1058 spoiler nemcsak a szalmakalapos kalózok legújabb jutalmáról szól, hanem a Cross Guild szervezet megalakulása mögött álló személy igazságát is felfedi.

A Cross Guild szervezetet Crocodile alapította, nem Buggy. A Cross Guild vezetőjével kapcsolatos hibák a tengerészgyalogosok félreértéséből fakadnak.

A tengerészgyalogosok egy plakátot látnak, amelynek közepén Buggy fényképe látható, mintha vezető lenne. Tehát azt feltételezték, hogy Buggy a Cross Guild szervezet vezetője.

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás Filmszemle Szinopszis Reviews film