2022. sze 10.

A „Szőke” vetítésen részt vevő Ana De Armas Marilyn Monroe ikonikus ruhájához hasonló rózsaszín ruhát visel

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
A „Szőke” vetítésen részt vevő Ana De Armas Marilyn Monroe ikonikus ruhájához hasonló rózsaszín ruhát visel

 Ana de Armas is részt vett a "Szőke" című életrajzi film vetítésén a Velencei Filmfesztiválon csütörtökön (9. 8.). Ebből az alkalomból a hollywoodi ikont, Marilyn Monroe-t alakító főszereplő egy rózsaszín Louis Vuitton ruhát viselt, amely Monroe egyik legemlékezetesebb megjelenésére emlékeztet.

Ana De Armas Sempat Ragu Jadi Bond Girl di No Time to Die

A kötőfékes nyakkivágással és kiszélesedő, redőzött szoknyával de Armas ruhájának stílusa hasonlít az ikonikus fehér szoknyára, amelyet a platina hajú hollywoodi ikon viselt a képernyőn az 1955-ös „The Seven Year Itch” című filmben. Mindeközben úgy tűnik, hogy a rózsaszín szín megfizethető. tisztelgés Monroe 1953-as "Gentlemen Prefer Blondes" című filmje előtt.

Olvassa el még: Vyšehrad: Fylm (2022)

A megjelenés teljessé tétele érdekében de Armas a Messika Firebird nyakláncot, amely egy 5 karátos drágakövet tartalmaz a közepén, és 100 marquise-csiszolású gyémántot, amelyek szárnyat alkotnak, egy ugyanolyan csillogó gyémánt karkötővel, amely ugyanattól az ékszerésztől származik.

A vörös szőnyegen sétálva de Armast a producer, Brad Pitt is üdvözölte. Az 58 éves színészt de Armas-szal vihogni látták, amint összecsapta a kezét a tömeg előtt. Úgy tűnt, a páros jól szórakozott, miközben Ana eltakarta a száját, míg Brad bókot mondott neki.

Olvassa el még: After: Puto (2022)

Brad maga is csinosnak tűnt egy fekete öltönyben, tiszta fehér inggel és napszemüveggel kombinált csokornyakkendővel. Egy pihentető pillanatra itt megtekinthetők.

Korábban, szerdán (7/8) de Armas is finoman tiszteleg Monroe előtt, amikor megérkezett a fesztiválra. Louis Vuitton blézert viselt, hozzá illő magas derekú rövidnadrággal, amely a képernyősztár kedvenc sziluettje.

Olvassa el még: Sirota: Prvá vražda (2022)

A Joyce Carol Oates legkelendőbb regényén alapuló "Szőke" című filmben de Armas Monroe legkedveltebb külsejei között szerepel majd, köztük kettőre, amelyre úgy tűnik, első ruhájában utal. A Knives Out színésznő elmondta, hogy minden nap három órát töltött a Monroe akcentusának gyakorlásával, felkészülve a szerepre. Az életrajzi film szeptember 28-án kerül a Netflixre.

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás Filmszemle Szinopszis Reviews film