2022. sze 07.

George Clooney és Julia Robert 80 csókjelenetet kell ismételni

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
George Clooney és Julia Robert 80 csókjelenetet kell ismételni

George Clooney elismerte, hogy 80-szor kellett megismételnie Julia Roberts csókjelenetét a Ticket to Paradise című filmben. Nem azért, mert idegesek lettek volna, de mindketten nem tudtak nem nevetni forgatás közben. Az egymást régóta ismerő párost elvált férj és feleség alkotják, majd együtt dolgoznak azon, hogy gyermekük ne férjhez menjen.

George Clooney y Julia Roberts: ¿Qué cosas tienen en común?

Mivel azonban ők ketten kívülről és belülről már évtizedek óta ismerik, a film csókjelenete miatt Clooney és Roberts nem tudja visszatartani saját szórakozását.

"Igen, mondtam a feleségemnek (Amal Clooney), hogy 80 ismétlés szükséges" - mondta Clooney a New York Timesnak adott interjújában. "És azt mondta, "haaaah?", "79 ismétlés kellett, mert nevettünk, majd egy igazi csók" - mondta Roberts.

Olvassa el mégArvéd (2022) 

George Clooney és Julia Roberts régi barátok a hollywoodi iparban. Mindketten a '90-es évek évtizede óta kezdték pályafutásukat. Különféle filmekben is dolgoztak együtt, mint például az Ocean's Eleven, Ocean's Twelve, Money Monster, Confessions of a Dangerous Mind.

Még ilyen közeli kapcsolatban is pletykák keringtek a kettőjük közötti szerelmi viszonyról. De mindezt megcáfolták, mivel mindegyik megtalálta a lelki társát.

"Van egy barátságunk, amelyről a legtöbben tudnak, és elvált pár leszünk [ebben a filmben]. Az amerikaiak fele valószínűleg azt hitte, hogy valóban elváltunk, ezért megcsináltuk" - mondja Roberts.

A Varietynek adott májusi interjúban Julia Roberts bevallotta, hogy a gondolat, hogy ő és George Clooney egy elvált pár a filmben, nagyon megkeserítette a fejét.

Olvassa el még: JAN ŽIŽKA (2022)

"Szerintem ez nagyon vicces, és George vidám, és George és én együtt vagyunk, valószínűleg gond lesz, mert túl sok lehetőség rejlik abban, hogy ez a film nagyszerű legyen, önmagában felrobbant" - mondta Roberts.

"Szerintem ennek a filmnek reklámnak kell lennie: ebből baj lesz" - folytatta nevetve. Roberts és Clooney mellett a Ticket to Paradise főszereplője az indonéz színész, Maxime Bouttier is. A Ticket to Paradise premierje október 21-én várható.

Szólj hozzá

film news