2022. sze 07.

YoonA elárulta, miért olyan értelmes számára a „Bizalmas feladat 2” című film, és miért reméli a 3. sorozatot

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
YoonA elárulta, miért olyan értelmes számára a „Bizalmas feladat 2” című film, és miért reméli a 3. sorozatot

Nemrég YoonA interjút adott a médiának, és a "Bizalmas megbízás 2: Nemzetközi" című legújabb filmjéről beszélt. Ebből az alkalomból a Girls' Generation lánycsapat tagja elárulta, miért volt nagyon tartalmas a film, amelyben Hyun Bin is szerepel, mert az első film összes szereplője benne volt.

YoonA-t először megkérdezték, mi volt a legjelentősebb hatással arra a döntésére, hogy szerepeljen a második filmben. "Szerintem a családtagok jelennek meg. Szerintem ez értelmes, mert a második filmben is együtt voltunk" - mondta.

Olvassa el még: ARVÉD (2022)

Köztudott, hogy YoonA Son Ye Jin közeli barátja, és Hyun Bin idén márciusban feleségül vette a színésznőt. Ezért YoonA-t megkérdezték, hogy nem érzi-e jól magát, ha romantikus kapcsolatot ápol a filmben a Hyun Bin által alakított karakterrel, aki most Son Ye Jin férje. "Ebben a filmben Cheol Ryeong (Hyun Bin karaktere) még nem a férjem, így nem érzem magam túlterheltnek. Nem gondolkozom túl sokat, mert a két karakter kapcsolata ugyanaz marad, mint az első filmben. . Azt hiszem, ez csak egy romantikus kapcsolat számomra” – tette hozzá.

YoonA azt is elmagyarázta, hogy meg akarta mutatni Min Youngot (YoonA karaktere a filmben), aki érettebb volt a "Bizalmas feladat 3" forgatásakor. "Szerintem fontosabb Minyoung személyiségének megtartása. Úgy gondolom, hogy a harmadik filmben meg tudja majd mutatni képességeit, mert a második filmben még egy kicsit is részt vett a nyomozásban" - folytatta.

Olvassa el még: Jan Žižka (2022)

Mindeközben arra a kérdésre, hogy Min Young és Cheol Ryeong kapcsolata tovább fejlődjön, YoonA kifejtette: "Szerintem jó lenne, ha ebből a szempontból is lenne egy kis növekedés. Több jel van ebben a második filmben, mint a Először is, jobb, ha a harmadik filmben több jel van. A harmadik filmben Cheolryeongnak is fel kell fednie valamit abban az időben" - kiáltott fel.

Eközben a "Confidential Assignment 2: International" az észak-koreai nyomozó, Rim Cheol Ryeong (akit Hyun Bin alakítja) és a dél-koreai nyomozó, Kang Jin Tae (akit Yoo Hae Jin) történetét követi nyomon, akik új csapattársával, Jackkel (akit alakít Daniel). Henney). Ez a három nyomozó együtt dolgozik azon, hogy elkapják a nemzetközi bűnözőket, miközben civakodnak és választás nélkül dolgoznak együtt.

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás News Filmszemle