2022. sze 06.

Sigourney Weaver a parkour tanulásáról beszél az Avatar: The Way Of Water című filmben játszott szerepéért

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Sigourney Weaver a parkour tanulásáról beszél az Avatar: The Way Of Water című filmben játszott szerepéért

James Cameron 2009-es "Avatar" című filmje minden idők egyik legtöbb bevételt hozó filmje lett, és idén visszatér a képernyőkre az "Avatar The Way of Water" (Avatar 2) című folytatásával. A Sigourney Weaver, Zoe Saldana és Sam Worthington főszereplésével készült eredeti film Pandora gyönyörű világába vezette be a közönséget, amely a Na'vi intelligens idegen faj otthona.

Film Avatar Dihapus dari Disney+, Disney Punya Alasan Kuat | Republika  Online

Az Avatarban Weaver Dr. Grace Augustine, az Avatar program vezetője és egy tudós, aki szorosan kötődik Pandorához és a Na'vihoz. Egy meglepő fordulattal Weaver állítólag Jake és Neytiri fogadott lányát, Kirit fogja alakítani a folytatásban. A középkorú tudós megformálása után Weaver egy tinédzser karaktert fog alakítani az új filmben, amely sok fizikailag és edzéssel jár a színész részéről.

Olvassa el még: AFTER 4: POUTO (2022)

Az Interview Magazine-nak adott közelmúltbeli interjújában Weaver arról beszélt, hogy visszatér a franchise-hoz. Miután a korábbi jelentések azt sugallták, hogy több mint hat percig tartotta a lélegzetét, most további részleteket közölt az "Avatar 2" szerepéhez szükséges fizikai gyakorlatok mennyiségéről.

A szerephez szükséges készségek között a 72 éves színésznek parkourt kellett tanulnia. Méltatta a rendezőt is, aki annak ellenére, hogy sokat követelt a színészektől, úgy tűnik, mindenkit jobban izgatott és élvezett a forgatáson.

Olvassa el mégAFTER 4: EVER HAPPY (2022)

"Ezt nem hangoztattam, mert tudtam, hogy kíméletlenül csúfolnak majd, hogy milyen rossz vagyok" - mondta először. "De szerintem mindenki élvezi a Jimmel való munkát, mert nagyon sokat követel."

"Az Avatar: The Way of Waterben idősebb voltam, mint a legtöbb szereplő, és sokat kellett parkouroznunk" - folytatta. "Burpees-t kell csinálnunk. Szabadbúvárkodnunk kell. Nem szereted ezt a munkát, ahol nagyon furcsa dolgokat kell megtanulnod? A szabadbúvárkodásért különösen hálás vagyok, hogy egy évet ezzel töltöttünk."

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás News Szinopszis Reviews film