2022. sze 10.

Daniel Craig új gyilkossági rejtéllyel szembesül a Glass Onion: A Knives Out előzetesében

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Daniel Craig új gyilkossági rejtéllyel szembesül a Glass Onion: A Knives Out előzetesében

A "Knives Out" folytatása, a "Glass Onion: A Knives Out" végre megjelent az első előzetes. Természetesen ez egy izgalmas frissítés mindazok számára, akik már alig várják a filmről szóló legfrissebb híreket.

Daniel Craig Sebut Ending 'No Time to Die' Direncanakan Sejak 15 Tahun Lalu

A Netflix által csütörtökön (8/9) megosztott előzetes egy új gyilkossági rejtélyt feszeget, amelyet Daniel Craignek meg kell oldania. A Knives Out 2 előzetesében Miles Bron (Edward Norton) tech milliárdos meghívja barátait, hogy nyaraljanak privát görög szigetére.

Olvassa el még: Dievčatá z Dubaja (2021)

Azonban váratlan történik, amikor valakiről kiderül, hogy meghalt. Ezzel Benoit Blanc (Craig) nyomozó is benne van az ügyben. A filmet még idén bemutatják a mozikban és a Netflixen.

Bár az első folytatásaként hirdetik, úgy tűnik, a rendező nem ért egyet, ha a második filmet így hívják. Rian Johnson úgy véli, hogy ha a „Knives Out” sztorimintáját továbbra is frissítik, az azt jelenti, hogy minden egyes részben új rejtélyek lesznek.

Olvassa el még: Bullet Train (2022)

"Az elmémben nem is úgy gondolom, hogy ez egy folytatás" - mondta korábban Johnson. "Amióta elkezdtünk ezen dolgozni, úgy érzem, ha így folytathatnánk, ahogy Agatha Christie írta Poirot számos regényét."

Elmondása szerint Benoit Blanc nyomozót is be lehet rendezni nyomozónak, aki több rejtélybe keveredik. Ami más helyszínnel és szereposztással készült.

Olvassa el még: Tritisíc rokov túžby (2022)

"Úgy értem, csináld Blanc-cal, és folytasd a további rejtélyek létrehozását" - folytatta. "Új szereplőgárda, teljesen új helyszín, teljesen új rejtély. Ez csak egy újabb Benoit Blanc-rejtély, és úgy tűnik, nagyon sokféle dolgot tehetsz."

A filmben Craig mellett Janelle Monae Cassandra "Andi" Brand, Kathryn Hahn Claire Debella szerepében, Leslie Odom Jr. mint Lionel Toussaint, Jessica Henwick mint Peg, Madelyn Cline mint Whiskey, Kate Hudson mint Birdie Jay, Dave Bautista mint Duke Cody és Ethan Hawke jelenleg ismeretlen szerepekben.

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás Filmszemle Szinopszis