2022. aug 29.

Orphan: First Kill Review, megjelenés: 2022. augusztus 19

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Orphan: First Kill Review, megjelenés: 2022. augusztus 19

Azok számára, akik szeretik a thrillereket, úgy tűnik, meg kell nézniük az Orphan: First Kill-t. Az Orphan: First Kill, amelyet 2022. augusztus 19-én mutattak be, az Orphan (2009) előzményfilmje.

Az Orphan: First Kill természetesen más, mint az első, mert olyan cselekménycsavart tartalmaz, amely megdöbbenti a közönséget.

 

A legveszélyesebb elmegyógyintézeti beteg

 

Leena Klammer, egy 31 éves nő, Észtország belsejében a legveszélyesebb beteg egy elmegyógyintézetben. Még a törpeségben szenvedő Leena is képes irányítani más elmegyógyintézeti betegeket, hogy végrehajtsa szökési küldetését.

 

Esther Albrightnak álcázva

 

Miután megszökött a kórházból, Lenaa megpróbálja megtalálni az eltűnt gyerekek listáját, akik leginkább hasonlítanak rá. Az interneten böngészés közben felfedezi egy hozzá hasonló eltűnt gyermek kilétét, nevezetesen Esther Albrightot. Innen ered Esther Albright kiléte az Orphan: First Killben.

 

Összejövetel Amerika leggazdagabb családjaival

 

Leena is Esther Albrightnak adta ki magát, és Amerikába ment, hogy összejöjjön az Albright családdal. Kiderült, hogy Eszter családja Amerikában egy gazdag család, amelynek tagjai:

- Allen Albright (apa)
- Tricia Albright (anya)
- Gunnar Albright (idősebb testvér).

 

Az antagonista szerepe nem csak egy személy

 

Az Orphan: First Kill (2022) című film tele van cselekményfordulatokkal, amelyek ámulatba ejtik a közönséget.Ennek az az oka, hogy ebben a thriller-előzményben egynél több antagonista szerep van, amelyet biztosan nem sokan képzelnek el. Ha Leena általában terrorizál másokat, ebben az előzményben a főszereplő élete is veszélybe kerül.

 

Leena álcáját különböző felek ismerik

 

Leena Klammer Esther Albright álcázása nem ment zökkenőmentesen, mert több szereplő is ismerte valódi kilétét, nevezetesen:

- Tricia Albright
- Gunnar Albright
- Donnan felügyelő.

Nos, persze, az Orphan: First Kill című film elképeszti Kawan Puant. Véleményünk szerint ez a thriller elsőre elég feszült.

Olvassa el még: Review Dragon Ball Super: Super Hero (2022)

Mert ha már ismeri a cselekményt, nem fog meglepni a film vége. Szóval ki lesz Leena áldozata? Biztonságban vannak Albrighték? Ha át akarod érezni a feszültséget, és meg akarod találni a választ a felmerülő kérdésekre, ne felejtsd el megnézni az Orphan: First Kill című filmet a legközelebbi moziban

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás Filmszemle Reviews film