2022. aug 19.

Az iPhone 14 szeptember 7-én jelenik meg világszerte

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Az iPhone 14 szeptember 7-én jelenik meg világszerte

 Az Egyesült Államok technológiai gyártója, az Apple állítólag 2022. szeptember 7-én globálisan kiadja legújabb mobiltelefon-sorozatát, az iPhone 14-et. De mikor érkezik meg a zászlóshajó Indonéziába?
Az iPhone 14 megjelenési dátumának kiszivárgását az egyik forrás felfedte Mark Gurmannak a Bloombergtől. Az ősszel megjelenő iPhone-ok között megtalálhatók a legújabb Mac-ek, a belépő szintű iPadek zászlóshajókig, valamint három Apple Watch modell.

iphone_14.jpg

"Az Apple Inc. szeptember 7-én egy bemutató rendezvényt szándékozik tartani az iPhone 14 termékcsalád bemutatására" - áll a közleményben az ügyben jártas emberek szerint. Az Apple az infláció és a több országban akadozó gazdaság miatti globális mobiltelefon-eladások csökkenése miatt kialakult bizonytalan helyzet közepette frissítette zászlóshajóját.

Az Apple-t azonban továbbra is „segíti” az iPhone, amely tavalyi eladásainak több mint felét adta. Az iPhone termékek 52,5 százaléka fogyott el megjelenésük óta 2022 első feléig. Eközben a viselhető cikkek, kiegészítők és szolgáltatások 20 százalék alatt vannak.

Az Apple jellemzően egy héttel a globális bevezetés után szállít új termékeket az egyesült államokbeli kiskereskedőknek. Állítólag több kiskereskedelmi üzlet alkalmazottját azt mondták, hogy készüljenek fel az új termék 2022. szeptember 16-i megjelenésére.

Lásd még:

Felülvizsgálat Střídavka (2022)
Felülvizsgálat Arthur: Prokletí (2022)
Felülvizsgálat Sirotek: První oběť (2022)

Csakúgy, mint a Covid-19 világjárvány idején, idén az Apple online is kiadja új termékét. Az Apple szóvivője nem kívánt nyilatkozni a Bloombergnek az indulás időpontjáról.

A vállalat júniusban tartotta utolsó rendezvényét, hogy bejelentse az iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9 és macOS Ventura szoftverfrissítéseinek csomagját.

Hétfőn a cég azt mondta az alkalmazottaknak, hogy 2022. szeptember 5-től heti három napon közvetlenül az irodában dolgozzanak.

A standard típusú iPhone 14 hasonló lesz az iPhone 13-hoz, bár a cég megszünteti a mini verziót, és hozzáad egy 6,7 hüvelykes képernyővel rendelkező modellt. Ez az első alkalom, hogy az Apple nem Profi iPhone-t dob ​​piacra ekkora képernyővel.

Lásd még:

Felülvizsgálat Jan Koller: Příběh obyčejného kluka (2022)
Felülvizsgálat Bestie (2022)
Felülvizsgálat Princezna rebelka (2021)

A cég nagyobb változtatásokat tervez az iPhone 14 Pro vonalon. Az Apple az előlapi kameraházat, más néven bevágást egy vízcsepp alakú lyukra cseréli a Face ID szenzor számára. A vállalat egy gyorsabb chipet is adott az iPhone 14 Pro-hoz. Az Apple jelenleg megtartja az iPhone 13 A15 chipjét a hagyományos iPhone 14 modellben.

Az iPhone 14 Pro legjelentősebb változása a kamerarendszerben van, amely valamivel nagyobbnak tűnik. A Pro modell egy 48 megapixeles, széles látószögű kamerát kap, valamint egy 12 megapixeles ultraszéles és teleobjektív érzékelőt.

Az Apple a videórögzítés és az akkumulátor élettartamának javítását is tervezi – írja a The Verge. Ha megnézzük az iPhone 13 indonéziai bevezetését 2021-ben, az Apple hivatalos indonéziai forgalmazója, az Erajaya 2021 novemberének második hetében adta ki a legújabb mobiltelefont. Ez azt jelenti, hogy az iPhone körülbelül két hónappal a termékbemutató után landolt Indonéziában. globálisan.

Szólj hozzá