2022. sze 01.

Szinopszis Before I Fall a dolgok javítására az időlabirintusban

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Szinopszis Before I Fall  a dolgok javítására az időlabirintusban

A Before I Fall egy rejtélyes drámafilm, amely a Prime Videón nézhető meg. Ry Russo-Young e művében Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller és Kian Lawley szerepel. A film Lauren Oliver azonos című regényéből készült.

 

before_i_fall.JPG

 

A történet egy Samantha 'Sam' Kingston nevű nő életét mutatja be, aki gazdag családban született. Sam aranykorát élte át a középiskolában barátaival, Lindsay Edgecombbal, Ally Harrisszal és Elodyval. Van egy nagyon jóképű pasija is, akit Robnak hívnak, akibe más nők is szerelmesek.

Olvassa el még: Áttekintés Dragon Ball Super: Super Hero (2022)

Egészen addig, amíg egy nap Sam és barátai részt vettek egy születésnapi bulin Kent McFuller házában. Az ünnepi buli kellős közepén megérkezik Juliet Sykes, egy diák, akiről köztudott, hogy introvertált, és akit Sam és más barátai gyakran zaklatnak.

Ott Juliet, aki nem bírta tovább, végül kiadta dühét azzal, hogy kiabált Sammel és a körülötte lévőkkel. Szerelmes egy szomszédba Ahelyett, hogy békét nyerne, Juliet zaklatják, és kemény bánásmódban részesül a tettei miatt.

Hazafelé a buli után Sam autója szörnyű balesetet szenvedett, amíg Sam eszméletlen volt. Amikor felébred, Sam azon a napon találja magát, mielőtt elmenne barátja születésnapi partijára.

Olvassa el még: Áttekintés Orphan: First Kill (2022)

Sam először azt hitte, hogy az éppen átélt baleset csak álom. De másnap ugyanazt a napot találta, mint tegnap. Egészen addig ismétlődött, amíg Sam teljesen frusztrált nem lett. Ennek ellenére Sam megtudta, mi történt valójában. Egy napig próbálta megjavítani, amit meg kellett javítania, mielőtt túl késő lett volna. Vajon Sam mindent jobbra változtat? Nézze meg a Before I Fall című filmben, amely a Prime Video-n jelenik meg.

 

A The Wilds szinopszisa, tizenévesek csoportja, akik baleseti kísérletekké válnak

 

A Vadak egy amerikai drámasorozat, amely az Amazon Prime Video-n nézhető meg. Ennek a túlélési témájú sorozatnak a főszereplője Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause és Reign Edwards. Ez a 18 epizódból álló sorozat egy csoport tinédzserre összpontosít, akik egy titkos szigeten esnek csapdába, miután repülőgép-balesetbe esnek.

Az egész úgy kezdődött, hogy egy csapat tinédzser lány, Fatin, Campbell, Martha, Rachel, Shelby, Nora, Toni és Leah repülővel utazott Hawaiira. Mindannyian csatlakozni akartak a Dawn of Eve programhoz, ezzel is megerősítve a fiatal nőket. Útban a helyszínre a gép, amellyel utaztak, meghibásodott, és a tengerbe esett.

Olvassa el még: Áttekintés الدعوة عامة (2022)

A tinédzserek csoportja szerencsére túlélte és a gépen maradt. Annak ellenére, hogy túlélték, egy nagyon távoli szigeten találják magukat. Amikor a lányok megpróbálnak túlélni és tanulni egymásról, nem veszik észre, hogy egy társadalmi kísérlet tárgyát képezik.

A repülőgép-szerencsétlenséget Gretchen Klein, a Dawn of Eve program vezetője rendezi, és egy titkos szigeten rekedtjüket. Szóval, mi a vége egy csapat tinédzser küzdelmének? Nézze meg az izgalmakat a The Wilds című drámasorozatban, amely az Amazon Prime Video-n kerül adásba.

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás Filmszemle Szinopszis