2022. aug 29.

Szinopszis After Ever Happy Tessa és Hardin folyamatos románcának története

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Szinopszis After Ever Happy Tessa és Hardin folyamatos románcának története

 Az After Ever Happyt Castille Landon és Sharon Soboil rendezi. Az Anna Todd 2015-ös azonos című regényéből adaptált After Ever Happy a sorozat negyedik filmje az After (2019), az After We Collided (2020) és az After We Fell (2021) után.

titta_after_ever_happy_2022_filmer_hel_film_gratis_titta_p_n_tet_svenska.jpg

A film főszereplője Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin, ismételten Tessa Young és Hardin Scott szerepében. Az After Ever Happy globális megjelenése 2022. szeptember 7-én várható.

Szinopszis After Ever Happy

 

A múlt felismerései a velejéig megrázzák Hardin bevehetetlen álcáját, miközben Tessa személyes tragédiát szenved el. Ahogy a pár legyőzi nehézségeit, kapcsolatuk a fenntarthatóság küszöbén áll.

Amikor minden családjukról kiderül az igazság, a megdöbbentő valóság az, hogy családjaik nem különböznek annyira egymástól. Tessa már nem egy édes, egyszerű és kedves lány. Eközben Hardin sem volt az a rosszindulatú és komor fiú, akit kezdetben kedvelt. Hogyan találta meg a kettő a módját, hogy összejöjjön?

Íme az After Ever Happy szereplőgárdája

- Josephine Langford mint Tessa Young
- Hős Fiennes Tiffin mint Hardin Scott
- Chance Perdomo, mint Landon Gibson
- Louise Lombard mint Trish Daniels
- Kiana Madeira, mint Nora
- Carter Jenkins mint Robert
- Arielle Kebbel Kimberley szerepében
- Stephen Moyer, mint Christian Vance
- Mira Sorvino, mint Carol Young
- Rob Estes, mint Ken Scott
- Frances Turner, mint Karen Scott

A sorozat utolsó regénye egy újabb hazugság, több mint 500 oldalon áll. Az After Ever Happy (2022) az After We Fell végén történt felfedezés és Hardin és Tessa több mint tíz évnyi közös életének utóhatásait dolgozza fel, tehát igen, a dráma ellenére együtt maradnak. Az alábbiakban egy részletet olvashat a könyvkivonatból:

Amikor a múltról szóló kinyilatkoztatás a velejéig megrázza Hardin áthatolhatatlan homlokzatát – és Tessa tragédiát él át –, vajon újra egyesülnek, vagy elszakadnak egymástól? Amikor kiderül a megdöbbentő igazság mindegyik családjukról, világossá válik, hogy a két szerető nem is különbözik annyira egymástól.

Miután megtudja, hogy apja valójában Christian Vance, a kiadó, és nem Ken, Hardin elveszíti őt. Bojkottálta anyja esküvőjét, kidobta Tessát, amíg Londonban voltak az esküvőn, összevesztek, és felgyújtotta gyermekkori otthonát. Eközben egy elkeseredett Tessa megpróbálja kezelni a hírt, hogy nagy valószínűséggel nem lesz gyereke.

Olvassa el még: Review Bullet Train (2022)

Egyedül hagyja el Londont, és visszatér a lakásukba, hogy összepakoljon, hogy megtalálja apja holttestét. Egyedül volt, hiányzott Hardin és az anyja. Tessa bánatában a teste mellé bújt és fogta, végül néhány nappal később megúszta az anyja házában tapasztalható megszakítást.

A regény többi része évtizedeket ölel fel, és Hessát követi eljegyzésen, vetélésen, gyermeknevelésen és egyebeken keresztül. (Igen, Tessának végre lehet gyereke, ez még mindig románc.) Kíváncsiak vagyunk, hogyan fogják ezt kezelni, esetleg öregedő smink és speciális effektusok Langfordnak és Tiffinnek? Ez is egy hatalmas időtáv, így a rajongók valószínűleg nagyon különböző változatokat láthatnak majd Tessa és Hardin között, ahogy együtt nőnek és élik át az életet.

Szólj hozzá

film entertainment Szórakozás Filmszemle Reviews film