2022. sze 07.

Az Egyesült Államok és Japán újraforgatja a Extraordinary Attorney Woo

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Az Egyesült Államok és Japán újraforgatja a Extraordinary Attorney Woo

Az Extraordinary Attorney Woo című koreai drámát több ország is újra- vagy újraforgatja. Az Astory produkciós ház bejelentette, hogy a drámát amerikai, török, német és japán változatban is újraforgatják. A hírt az Astory osztotta meg, miközben részt vett a Broadcast Worldwide 2022 találkozón Szöulban a múlt héten.

Ver los episodios de Woo, una abogada extraordinaria en streaming VOSE, VE,  VO | BetaSeries.com

Az Astory vezérigazgatója, Lee Sang-baek elmondta, hogy cége jelenleg tárgyal a 16 epizódból álló dráma remake verziójának részleteiről. Sang-baek szerint az Extraordinary Attorney Woo remake-jének meg kell őriznie a dráma fő témáját. Nem csak ez, Woo Young-woo jellemét, aki törődik a hátrányos helyzetűekkel, és a pápa iránti szeretetét is figyelembe kell venni.

„Úgy gondolom, hogy a „Woo” figurájának kedves és reményt adó üzenete világszerte feldobja az embereket” – mondta Lee Sang-baek, az Astory vezérigazgatója a The Korea Times keddi napilap idézete szerint. Ebből az alkalomból Sang-baek azt is elmondta, hogy közvetlenül részt vesz a több országban remake-ként készülő dráma gyártási folyamatában. "Részt veszek a drámaadaptáció gyártási folyamatában, hogy kommunikáljam a Woo karakter érzéseit és gondolatait az emberekkel szerte a világon" - mondta.

Olvassa el még: Szinopszis Jan Žižka (2022)

Az Extraordinary Attorney Woo Moon Ji-woon legújabb drámája. Korábban az Innocent Witness (2019) című film forgatókönyvét írta. A drámát Yu In-sik rendezi, aki korábban Dr. Romantikus 2, Vagabond, Dr. Romantikus, Mrs. Zsaru, a folytatásig, a You're All Surrounded.

Woo rendkívüli ügyvéd Woo Young-woo (Park Eun-bin), egy ügyvéd történetét meséli el, aki autizmus spektrum zavarban (ASD) szenved. Annak ellenére, hogy különleges figyelmet igénylő betegségben szenved, Woo IQ-értéke nagyon magas, eléri a 164-et. Nem csak, hogy rendkívüli memóriája van, és soha nem felejti el, amit lát.

Woo ügyvédi útja nem mindig zökkenőmentes. Korlátai miatt gyakran alábecsülik. Kollégái is alábecsülték, mert a belső vonalon keresztül elfogadták a munkára.

A sorozatban Woo Tae Su Mi figurájával találkozik majd, aki az igazságügy-miniszter jelöltje és Woo biológiai anyja, aki születésekor elhagyta őt. Woo-nak meg kell küzdenie az újságírókkal is, akik felfedik a tényeket róla, mint Tae Soo-mi sötét gyermekéről.

Olvassa el még: Szinopszis Arvéd (2022)

Az első adás idején ez a sorozat csak 0,9 százalékos értékelést kapott. A második epizód szerdán (7. 13.) közvetítésével azonban 9,138 százalékos értékelést, vagyis 10-szeres növekedést sikerült elérni az első epizód értékeléséhez képest.

Az értékelési csúcsok mellett a rendkívüli ügyvéd, Woo továbbra is uralja a legnépszerűbb koreai drámák rangsorát. A Good Data Corporation heti adatai alapján a dráma továbbra is az első helyet foglalja el a legtöbbet emlegetett közösségi oldalak között.

Szólj hozzá

film news drama