2022. aug 26.

A színész Dwayne Johnson a Marvelről és a DC Character Crossoverről beszél

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
A színész Dwayne Johnson a Marvelről és a DC Character Crossoverről beszél

Dwayne Johnson színész hamarosan debütál Fekete Ádám szerepében az azonos című filmben. Azonban bár a "Black Adam" még nem debütált, Johnson még arról is beszélt, hogy ez még messze van, talán még néhány rajongó számára is nagyon lehetetlen lesz.

dywne_jhonson.JPG

Johnson elismeri, hogy optimista. Ezért számára minden lehetséges. Főleg, ha a kreatív világról, például a filmkészítésről beszélünk.

Olvassa el még: Jan Koller: Příběh obyčejného kluka (2022) Celý Film

"Optimista vagyok" - mondta Johnson a Total Filmnek. "Egyszerűen az a természetem, hogy optimista legyek. És különösen kreatívan. Főleg, ha filmekről van szó. És különösen, ha a DC szuperhősökből és szupergonoszokból álló felállásáról van szó."

Johnson úgy látta, hogy amikor egyrészt DC-karakterek, a másik oldalon Marvel-karakterek voltak, akkor kettejüknek keresztezniük kellett a jövőben. "Az utca túloldalán a Marvel szuperhősökből és szupergonoszokból álló sorozata található. Számomra nem csak létezhetnek, de szerintem egyszer keresztezniük is kell az útjaikat" - folytatta.

Ugyanezt az optimizmust közvetíti Kevin Feige, a Marvel elnöke is. Feige sem zárta ki ezt a lehetőséget, amikor egy korábbi interjúban a Comic Booknak nyilatkozott.

Amikor arról kérdezték, hogy karaktere lehetséges keresztezi a DC karaktert, azt mondta: „Nézd, az én szokásos válaszom a dolgokra az, hogy „soha ne mondj nemet”. Soha nem gondoltam volna, hogy idáig eljutunk” – mondta.

Olvassa el még: Střídavka (2022)

James Gunn, a Marvel és a DC univerzum igazgatója is fontolóra vette a keresztezés lehetőségét. Arról is beszélt, hogy a két stúdiót bevonják egymással szembenálló szereplők történeteinek létrehozásába.

"Féletlenül beszéltem a Marvel és a DC hatalmaival erről" - mondta Gunn tavaly a Twitteren. "Azt akarom, hogy ez megtörténjen. Nem hiszem, hogy lehetséges, de nem is tartom lehetetlennek. Más szóval, egyszerűen csak állandóan keresztezéseket és keveredéseket látni kevésbé varázslatos számomra, mint egy erős történet."

Szólj hozzá

film entertainment Reviews film