2022. aug 26.

Főszereplők: Go Kyung Pyo és Kwak Dong Yeon, a '6/45' Floods Positive Reviews című film

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
Főszereplők: Go Kyung Pyo és Kwak Dong Yeon, a '6/45' Floods Positive Reviews című film

 A "6/45" című filmet végül múlt szerdán mutatták be (8. 24.). A Go Kyung Pyo, Lee Yi Kyung és Kwak Dong Yeon főszereplésével készült film megjelenése után sok pozitív visszajelzést kapott a közönségtől.

go_kyung.JPG

A "6/45" egy vígjáték a dél-koreai és észak-koreai katonák vicces találkozásáról. Történetük akkor kezdődik, amikor Cheon Woo (Go Kyung Pyo) őrmester sorsjegye átrepül a katonai demarkációs vonalon a szél miatt.

A jegy végül egy Yong Ho (Lee Yi Kyung) nevű észak-koreai katona kezébe került. Mivel a jegy fantasztikus értéke volt, akár 5,7 milliárd von, Cheon Woo őrmester végül keményen megpróbálta visszaszerezni.

Olvassa el még: Felülvizsgálat  After: Pouto (2022)

A nézők, akik látták a filmet, bevallották, hogy nagyon szórakoztatta őket a történet. Még csak nem is kevesen mondják, hogy a "6/45" a nyár végén a legjobb vígjáték.

Ez a film könnyed csomagolású, annak ellenére, hogy az észak-koreai és dél-koreai konfliktusokkal kapcsolatos nehéz anyagokat mutatja be. Ezen kívül kritikák is olvashatók a szereplők csodálatos színészi alakításáról és kémiájáról.

Olvassa el még: Felülvizsgálat  Arvéd (2022)

„Régóta röhögtem hangosan a moziban” – mondta az egyik netező. – Hangosan felnevettem az elejétől a végéig – tette hozzá egy másik netező. "Tökéletes lenne megnézni a családommal Chuseok alatt" - mondta egy másik.

„Mókás film az „Extreme Job” után hosszú idő után – mondta egy másik netező. "A Go Kyung Pyo, Lee Yi Kyung, Kwak Dong Yeon és Eum Moon Suk kombinációja teljesen őrült. Csodálatosak!" – mondták más netezők és még sok más.

Olvassa el: 5 Animated films Recommendations for 2022

A „Dél-Korea és Észak-Korea találkozása” cselekmény és az „egyek vagyunk” üzenet valószínűleg meglehetősen gyakori, és korábban is sokat szóba került. De a "6/45" egy olyan film lesz, amely friss levegőt ad egy ilyen nehéz cselekményről.

Szólj hozzá

Reviews film