2022. aug 27.

A My Son Hunter Az év legveszélyesebb filmje

írta: ProgoMovies Daily Hungaria
A My Son Hunter Az év legveszélyesebb filmje

 A My Son Hunter a legokosabb férfi történetét meséli el, aki prostitúció, bulik, nemzetközi üzlet, drogok és szex hálózatában navigál. Ő is kém, ukrán oligarcha.

my_son_hunter.JPG

A My Son Hunter előzetese 2022. augusztus 26-án jelenik meg. A film ezután 2022. szeptember 7-én jelenik meg a mysonhunter.com oldalon Breitbart néven. Ez a film sem jelent meg a mainstreamben.

"2020-ban a Big Tech összejátszott a mainstream médiával, hogy eltemesse az egyik legnagyobb politikai botrányt, hogy megvédje választott elnökjelöltjét. Ez példátlan és felháborító volt. A My Son Hunter olyan film volt, amit soha nem akartak látni" - mondta Breitbart vezérigazgató. Larry Solov.

Olvassa el még: Felülvizsgálat After 4: Pouto (2022) 

„Ez nem igaz történet, hanem minden tény” – hangzik a My Son Hunter című narratív film kezdő sora. A cselekményt Gina Carano szállítja, aki nemcsak titkos ügynökként, hanem narrátorként is működik. Ez a film nem dokumentumfilm, de van egy történet, amely Joe Biden elnök fiának, Robert Hunternek a személyes életére épül, akit Laurence Fox színész alakít.

A My Son Hunterről azt is tartják, hogy a lencsét közvetlenül a Hunter figura elé helyezi. A korrupt üzleti kapcsolatairól, az apjával való kapcsolatáról és az életstílusáról szól, amely féltékennyé tehet egy rocksztárt.

Olvassa el még: Szinopszis After 4 Pouto (2022)

Ezt a filmet Robert Davi rendező rendezte, aki sikeres volt a Licensed to Kill to Die Hard című filmekkel. Bevallotta, hogy ezúttal egy vizuálisan lenyűgöző világot kellett alkotnia.

Szólj hozzá

entertainment Szórakozás Filmszemle